Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Čokoládová fontána na svatbu.
Fontána na čokoládu (například ANT 8060) bude exkluzivní ozdobou svatební hostiny. Fontánu na čokoládu můžete nabízet hostům jako samostatný dezert a zároveň může být skvělou ozdobou večera.

Čokoládová fontána na dětskou oslavu
Překvapte každé dítě kouzelným vodopádem z čokolády. Radost je zaručena nejen pro děti, ale také pro jejich rodiče!

Čokoládová fontána na narozeniny
Hosty můžeme potěšit neobyčejným dezertem – fontánou na čokoládu. Takové překvapení si určitě každý zapamatuje! Celý popis


Úvod » Čokoládové fontány domácí

Čokoládové fontány domácí

Čokoládová fontána — skvělá ozdoba každé oslavy! Fontána na čokoládu výborně vypadá na stole obklopená čerstvým ovocem, plody, cukrovím a jinými lahůdkami. A to nejdůležitější je, že to skvěle chutná! Fontánu na čokoládu je možné použít na firemních i soukromích akcích, výročích, banketech, prezentacích a také během svatebních hostin a dětských oslav. S čokoládovou fontánou si může každý připravit dezert podle své chuti.

Řadit podle 
Výrobce  



běžná cena 899 Kč

naše cena 599 Kč

skladem
akce


běžná cena 899 Kč

naše cena 699 Kč

skladem
akce



naše cena 890 Kč

není skladem


běžná cena 1 290 Kč

naše cena 990 Kč

skladem
akce


běžná cena 1 290 Kč

naše cena 990 Kč

skladem
akce


běžná cena 1 290 Kč

naše cena 990 Kč

skladem
akce


běžná cena 1 290 Kč

naše cena 890 Kč

není skladem
akce


novinka
doprava zdarma



naše cena 1 390 Kč

není skladem




běžná cena 1 720 Kč

naše cena 1 620 Kč

není skladem





naše cena 4 690 Kč

není skladem


akce


běžná cena 1 129 Kč

naše cena 1 090 Kč

skladem

Čokoládová fontána: úžasný host na vaší oslavě. Co je fontána na čokoládu a jak se používá?

Jakou čokoládu lze použít v čokoládové fontáně?

5 způsobů přípravy čokolády do čokoládové fontány.

Upozornění na výběr čokolády do čokoládové fontány.

Princip fungování čokoládových fontán

Ve spodní části přístroje (pod mísou) se nachází ohřívací prvek, který udržuje teplotu okolo 40–50°C. V této míse je čokoláda přiváděna do tekutého stavu. Rozpuštěná čokoládová hmota je vedena na vrchní kaskádu věže fontány pomocí šroubovité rotační spirály, která se nachází uvnitř věže. Shora čokoláda stéká volným proudem, při čemž vytváří krásný „vodopád“, a znovu se vrací na ohřívací mísu, kde se její teplota opět ohřívá na nezbytnou teplotu.